Aquassage

Deze massage is zeer geschikt indien je lichamelijke klachten hebt zoals: rugpijn, pijnlijke spieren, gewrichten en/of fybriomyalgie en niet lang op een massage tafel kunt liggen of niet lang op je buik kunt liggen.

Met Aquassage is dit wel mogelijk. De massage wordt gegeven terwijl je op je rug op een warmwaterkussen ligt. Je ligt daardoor comfortabeler en de warmte van het bed is een weldaad voor de gewrichten en spieren. Vervolgens masseer ik o.a. de rug en schouders door mijn handen tussen de rug en het warmwaterkussen te bewegen, gebuik makend van heerlijke warme olie.

warmwater-kussen-massage

Omdat je de gehele behandeling heerlijk op je rug mag blijven liggen, komt dit de rust en de ontspanning ten goede; geen gedraai meer of het steeds opnieuw zoeken naar een prettige houding. Het warmwaterkussen ondersteunt de wervelkolom optimaal en de warmte zorgt al snel voor extra en diepere ontspanning van de spieren.

Aquassage is meer dan alleen een aangename ontspanningsmassage; het is een volwaardige behandelmethode, die helpt lichaam en geest weer in balans te brengen.

Reacties zijn gesloten.